Nieuws

LinkedIn

Dag 9 nest academie

Terugblik fysieke leiderschapservaringen Vrijdag ochtend 26 mei, 2023. Finale dag van de nest accountants academie. Wat houdt dat in? Nou dat het straks stopt. Voor het

Lees verder »

Podcasts

BST Special - Het verhaal achter nest accountants academie. Uitgesproken en maatschappelijke betrokken accountants.

In deze nieuwe aflevering van BusySeasonTalks spreken Arif Dursun, Hakan Kocak en Wendy Groot over de oprichting van nest accountants academie. Nest is een publiek leiderschapsopleiding voor accountants die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van maatschappelijke ontwikkelingen, ondernemerschap, effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap. We gaan het hebben over: de start van nest accountants academie: ontdek het verhaal achter het ontstaan van de academie en de visie daarachter. De ontwikkeling van het programma: hoe is het programma opgezet? Het huidige collegejaar: hoor over de successen en uitdagingen van de deelnemers en de meest gedenkwaardige colleges. Plannen voor de toekomst: krijg inzicht over de ambities voor de komende jaren om het programma verder te ontwikkelen en de impact van in de sector te vergroten. Mis deze aflevering niet!

Externe artikelen

BST'ers starten nieuwe accountants academie

De bedenkers van de Busy Season Talks, Hakan Koçak en Arif Dursun, starten samen met Wendy Groot een nieuwe opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De 'Nest Accountants Academie' moet jonge accountants leren proactief in te spelen op maatschappelijke veranderingen, om "impact te maken als accountant én om het beroep verder te ontwikkelen".

EY Magazine