Over ons

nest accountants academie

Wie zijn wij

Wij zijn een jonge en dynamische academie die gericht is op het ontwikkelen van de volgende generatie accountants. 

Ons doel is om jonge accountants te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en om hen voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. Dit doen we door middel van ons uitgebreide leiderschapsprogramma, waarin we ons richten op maatschappelijke ontwikkelingen, ondernemerschap, effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap.

Onze academie is opgericht met de visie om het beroep van accountant verder te ontwikkelen en om jonge accountants te leren hoe zij proactief kunnen inspelen op maatschappelijke veranderingen. Bij nest accountants academie staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal, zodat onze cursisten het beste uit zichzelf kunnen halen.

Missie

Ons beroep moet gedragen worden door de volgende generatie accountants, om bij te kunnen dragen aan een transparantere en eerlijkere wereld, waarbij oog is voor de brede ontwikkelingen in de maatschappij.

Samenwerking

nest accountants academie zet met ondersteuning van de Vrije Universiteit  een academie op voor talentvolle accountants met visie.

Hoe?

We bieden een exclusief jaarprogramma aan waarin talentvolle accountants vanuit de hele sector worden klaargestoomd om eigenaarschap te nemen over de ontwikkeling van het beroep. We organiseren dagprogramma’s met communicatie- en leiderschapsexperts en boardroom simulaties met ervaren partners en bestuurders.

Het bestuur

Maak kennis met het bestuur van nest